Work-shop raw vegan, la Iasi. Invitatul intalnirii este dr Iulian Zonenstain.

Prezentarea acestui concept şi a beneficiilor lui, printr-o serie de discutii şi activitate practica, urmata de degustare, va avea loc joi, 11 septembrie, incepand cu ora 18.30, la Magazinul ”Via Naturalia, strada Barboi nr 6, bloc C7, parter, Iaşi.

Detalii si inscrieri – office@vianaturalia,ro, 0752.266.282

Intr-o lume plina de agitatie şi in care alimentele cu E-uri şi produsele fast-food au devenit principalele feluri de mancare ale oamenilor se impune tot mai mult reconsiderarea stilului de viata sanatos, concluzie ce rezulta şi din statisticile medicale. Hipertensiunea arteriala, diabetul, bolile aparatului circulator şi afectiunile hepatice sunt in creştere şi multi bolnavi s-au reintors la produsele naturale.

Nimic nu ne va convinge mai mult de importanta alimentatiei sanatoase decat o boala ireversibila care sa ne impuna un regim. Desigur, unul pe care il vom gasi drastic, avand in vedere excesele care ne-au condus la afectiunea in cauza. Ati observat cat de anevoios, dar prompt, se conformeaza unui regim alimentar cei al caror organism este amenintat de purtarea unei tumori? E drept ca nu e simplu sa previi, nu e comod. Dar costul preventiei este insignifiant in comparatie cu cel al tratarii. Alimentatia este, sa recunoaştem, in masura in care ii alocam importanta cuvenita, unul dintre cei mai importanti, daca nu cumva chiar primul – dar sa nu fim vehementi,  factori ai sanatatii corpului. Şi nu corpului, ci organismului, adica intregului sistem”, a spus dr Iulian Zonenstain, invitatul intalnirii cu tema “Raw vegan, sanatate din puterea naturii”.

Raw vegan este o optiune pentru viata sanatoasa şi este definit drept o dieta vegetariana in care alimentele se consuma fara prelucrare termica.

Evenimentul este subsumat proiectului “In sanatatea ta”, lansat de Magazinul “Via Naturalia”.

Parteneri: Magazinul Via Naturalia, Restaurantul Sante, Rawfetaria Sante, www.bioaddict.ro şi Revista Glare

Opinii

opinii