Pe 19 septembrie, la ora 19,00, in Bucuresti va avea loc o sesiune de trance dance la care sunteti invitati sa experimenati intilnirea cu voi insiva prin dans.
 
Dansul este in primul rand ritm si vibratie, vibratie cu care este impregnata fiecare celula componenta a corpului nostru, avand un ritm specific.
Ritualul de Trance Dance este o metoda terapeutica unica compusa din miscare corporala, ritmuri dinamice, sunete vindecatoare, tehnici de respiratie transformatoare, o intentie si o bandana pentru acoperirea ochilor. Toate acestea stimuleaza o stare de constiinta modificata care aduce claritate mentala, imbunatateste starea de sanatate, starea emotionala, si ajuta la trezirea spirituala. Este o calatorie in interiorul fiecaruia, nelimitata de perceptiile noastre obisnuite ale spatiului si timpului.
 
Sesiunea va fi condusa de Manuela Andrei, psiholog si psihoterapeut, facilitator al scolii de trance dance Wilbert Alix.
Sesiunea Trance Dance va dura aproximativ 120 de minute, incepand cu ora 19.00.
Participantii sunt rugati sa poarte imbracaminte lejera si sa detina o bandana sau un accesoriu vestimentar care sa poata suplini rolul acesteia.
Cost sesiune – 100 ron.
Pentru participantii la Workshopul Experiential de Dezvoltare Personala prin Metode Samanice – Calatoria Samanica de sambata – duminica, reducere de 10 la suta.
Detalii suplimentare la telefon 0722.508.845 sau 0721.824.853
 

Opinii

opinii