Voronet este locul minunat si miraculos unde sunteti invitati sa participati la o tabara samanica de lucru cu energia vindecatoare a plantelor autohtone, visele, cristalele si legatura directa dintre socul emotional si boala. Astfel, veti participa la o experienta incitanta, profunda si inedita de conectare si armonizare cu natura, cu energiile Mamei Pamant si ale elemetelor din natura. De asemenea veti invata sa obtineti echilibrul propriul corp prin aflarea blocajelor emotionale care ne provoaca bolile si prin inlaturarea acestora.

Facilitatorii Manuela Andrei si Alexandru Mihaela pun la dispozitie cu generozitate si daruire o vasta baza de cunoastere si experienta, dobandita in ani de practica, de lucru intens cu oamenii, la care se adauga valoarea intelegerilor personale venite din conexiunea cu realitatea acestor meleaguri si a timpurilor pe care le traversam. 

PROGRAMUL TABEREI

Marti, 23 iunie – zi introductiva
Adunarea grupului la ora 12: Cazare, distribuirea in camere, plati.
Foc ceremonial de deschidere si curatare, ceremonia Sanzienelor.

Miercuri 24 iunie – Lucru cu plantele de putere direct in natura.
Seara este dedicata conectarii cu plantele de putere prin Trance Dance (in natura).

Joi, 25 iunie – Conectarea la energiile padurii si copacilor, copacul de putere, lucrul cu aceasta energie. Cristalul samanic, unealta de putere din mesa samanului.

Vineri 26 iunie – Zi de visare activa samanica

Sambata 27 iunie – Legatura dintre socul emotional si boala. Fricile care stau la baza conflictului emotional – fricile de baza (legate de supravietuire – nevoia de aer, apa, hrana, sex). Eliberarea emotiilor (exercitii practice) nascute din fricile legate de supravietuire.

Duminica 28 iunie – Conflictul emotional legat de siguranta si securitate, apartenenta sociala si recunoastere sociala si bolile specifice fiecarui tip de conflict. Fricile din spatele conflictului emotional. Exercitii practice de eliberare emotionala, schimbarea gandurilor negative si eliberarea fricilor.
Inchiderea taberei

Ce este necesar sa aduceti cu voi, in masura in care le aveti:
Haine comode si adaptate zonei si anotimpului, bocanci pentru iesirile in natura, sandale/papuci, pelerine de ploaie, lanterne, izopren, paturica pentru lucrul in natura, carnet de notite, pix/creion.
Tobe, zornaitori, obiecte de putere, cristale.
Pietre pe care le-ati primit in dar sau pe care le-ati luat de prin locurile in care ati fost, o tesatura din fibre naturale din lana, bumbac sau in, canepa de dimensiune aproximativa de 50 cm x 70 cm, panglica, legatoare din fibre naturale cu care sa puteti lega mesa, un clopotel.

Perioada: 23-28 iunie 2015
Cazare: Voronet, pensiunea Poiana lui Macarie, in camere de doua si trei persoane cu baie. Posibilitate de cazare la cort in curtea pensiunii.
Cost: 1100 lei in care este inclusa cazarea si trei mese vegetariene pe zi.
Avansul este de 300 lei pana la data de 12 iunie 2015.

Pentru cei care achita in avans pana la data de 30 mai intreaga tabara pretul este de 1000 lei . Numar de locuri limitat la 20.
Detalii:
manulu_a@yahoo.com, office@vindecarealternativa.ro, 0724 007 282
www.bunaviata.ro
www.vindecarealternativa.ro

Cine sunt cei care lanseaza aceasta invitatie?

Manuela Andrei, psiholog psihoterapeut, facilitator Trance Dance Ritual, practicant samanic.
Mihaela Alexandru, psiholog, conferentiar acreditat in Noua Medicina Germanica, membru fondator al Asociatiei Vindecare Alternativa.

Opinii

opinii