Lansare de carte la Iasi, joi, 10 iulie, de la ora 17.30, la Libraria Floarea Vietii (Bd-ul Lapusneanu) cu doua volume ale scriitorului Florin Gheorghita: Straniile inteligente invizibile si Karma si taina reincarnarii.

karma

Florin Gheorghita va sustine o conferinta cu prilejul lansarii celor mai recente volume aparute la Editura Polirom, Straniile inteligente invizibile si Karma si taina reincarnarii, publicate in colectia „Hexagon. La limita cunoasterii”, disponibile si in editie digitala.

Preocuparile sale privind fenomenele paranormale, ofera in Karma si taina reincarnarii un posibil raspuns la intrebarile pe care ni le punem cu privire la misterele vietii si ale universului: „Cine sintem?”, „Care e scopul existentei noastre?” sau „Incotro ne indreptam?”. Pe baza unor texte vechi si fapte aparent uimitoare, sustinute de un material ilustrativ imbogatit la aceasta noua editie, autorul ne propune explicatii si ipoteze captivante, dezvaluind o lume alcatuita dintr-o alta materie si dupa alte criterii decit cea pe care o stim.stranii

Florin Gheorghita a publicat mai multe volume ce se ocupa de explicarea unor aspecte ale realitatii inconjuratoare aflate la limita cunoasterii umane si care s-au bucurat de un mare succes in rindul cititorilor. La Editura Polirom a mai publicat: Lumi invizibile (1996), OZN eterice (1997), Fenomenul Valentina (1998),Incursiuni in alte lumi (1999), Seniorii cosmosului (2001), Karma si taina reincarnarii (2004, 2014), Dezvaluiri din invizibil (2008), Marile taine ale omenirii (2013).

Opinii

opinii