Feng Shui pentru scriitori poate fi oare prezentata ca o carte obisnuita? Cel mai potrivit ar fi sa spunem ca este una dintre cartile care produc alte si alte carti. In cazul in care sunteti curiosi sa aflati cum poate acest volum sa faca asta trebuie sa stiti ca FENG SHUI PENTRU SCRIITORI va arata cum sa folositi antica arta Feng Shui pentru a anima energiile din jurul vostru, astfel incat starea de spirit pe care o aveti in timpul scrisului sa fie influentata in mod pozitiv.

Cartea nu va da sfaturi in ceea ce priveste tehnicile scrisului. In schimb, va furnizeaza toate informatiile de care aveti nevoie pentru a ”va juca cu energiile”, fara a avea profunde cunostinte despre arta Feng Shui. Nu va trebui sa desenati harti complicate si nici nu veti fi nevoiti sa chemati un Maestru Feng Shui care sa va spuna ce aveti de facut.

Pentru a gasi armonia in locul destinat scrisului si pentru a-si spori creativitatea, scriitorul trebuie sa aplice principii de productivitate combinate cu un design si amplasamente potrivite naturii genului sau literar. Aici intervine antica arta Feng Shui. Chi-ul scriitorului trebuie sa gaseasca un echilibru care sa ii influenteze creativitatea in orice moment. Depinzand de domeniul sau de interes, exista multe solutii pentru a controla curgerea Chi-ului.

Feng Shui in viata unui scriitor

Aceasta carte se adreseaza pe rand, tuturor categoriilor de scriitori. Trebuie facuta aceasta distinctie deoarece, armonia pentru un scriitor de carti romantice difera de armonia de care are nevoie un jurnalist si cu siguranta este complet diferita de armonia de care are nevoie un scriitor care prefera genul literar horror.

Probabil ca deja v-ati dat seama ca, pentru a aduce tehnica Feng Shui in viata unui scriitor, nu este suficient sa explicam principii si idei generale. Trebuie sa intram in adancime deoarece ramurile scrisului sunt atat de numeroase.

De aceea, autorul aduce, in paginile acestei carti, detalii despre: Cum sa intelegeti ce este Feng Shui si de ce un scriitor are nevoie de aceasta si organizati locul in care scrieti pentru a va atinge scopurile. Cum sa decorati biroul unui scriitor, indiferent ca acesta este pozitionat intr-o companie sau in apartamentul propriu, sa alegeti mobilierul pentru biroul unui scriitor sau sa gasiti cea mai buna pozitie, marime si forma pentru pupitrul scriitorului. Cum sa depasiti ”writer’s block” (blocajul scriitorului) cu ajutorul artei Feng Shui, sa influentati ”zona scriitorului” si mintea creativa si sa imbunatatiti lumea interioara cu ajutorul eliberatorilor de stres. Cum sa folositi cristalele pentru scrisul creativ, sa influentati procesul scrisului folosind puterea culorilor, si sa alegeti plantele care impulsioneaza creativitatea. Cum sa utilizati lumina in zona folosita pentru scris, sa atrageti productivitatea, banii si succesul in procesul publicarii si sa influentati creativitatea copiilor (deoarece, DA… copii sunt si ei scriitori).

Volumul poate fi cumparat doar on line, in limba engleza – Feng shui for writers -, de pe site-ul www.amazon.com. Este in pregatire si editia in limba romana.

carte3nScriitor, traducator, inginer, proiect-manager, blogger … sunt doar cateva cuvinte pe care le poti spune despre M.C. Simon. Una din pasiunile autoarei este studiul. Adora sa studieze aproape orice si categoric una din preocuparile sale preferate este ”jocul cu energiile”, cum ii place sa spuna. Ea crede cu toata taria ca energia este gratuita si ca trebuie doar sa ne deschidem inima pentru a ne recastiga pierdutele perceptii ale adevaratelor noastre puteri. Principiul dupa care se ghideaza este: ”Cand studentul este pregatit, apare si profesorul”. De aceea, M.C. Simon nu a alergat niciodata dupa informatie, ci mai degraba a asteptat ca informatia sa o gaseasca pe ea. In acelasi mod, ea stie ca atunci cand cineva are nevoie de ea, Universul va proceda in asemenea mod incat va face posibila intalnirea.

Opinii

opinii